Olivar Cottage

De Olivar Cottage is een klein (6×4 meter) natuurhuisje verborgen in de olijfgaard gelegen tegen een zuidhelling; een eenvoudig onderkomen voor één of twee personen.
Het Olivar-huisje is bedoeld voor mensen die langer in Juseu willen verblijven. Het is een plek tussen eeuwenoude olijfbomen, waar je helemaal op jezelf kan zijn. En toch ligt de cottage op korte loopafstand van het dorp (500 meter). 

Het huisje zelf bestaat uit een woon-/slaapkamer met een klein overdekt terras met grote schuifdeuren. Het keukentje is compleet ingericht in een aparte ruimte die in open verbinding staat met de kamer. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. Ramen en deuren zijn voorzien van horren. Buiten is er alle ruimte met 100% prvacy. Onder de bomen staan wat stoelen, er is een strecher en een hangmat. 

Het Olivar-huisje wordt vaker voor een langere tijd gehuurd. Anders dan bij de andere huizen is de huurprijs niet afhankelijk van het seizoen, maar wordt de huurprijs bepaald door de duur van verblijf. … Juist om een langer verblijf in dit huisje aan te moedigen.